پیشینه تحقیق سیستم های بازداری رفتاری
پیشینه تحقیق سیستم های بازداری رفتاریتحقیق سیستم های بازداری رفتاریپیشینه سیستم های بازداری رفتاریمبانی نظری سیستم های بازداری رفتاریمبانی سیستم های بازداری رفتاریسیستم های بازداری رفتاریسیستم بازداری رفتاریبازداری رفتاری-------
پیشینه تحقیق سیستم های بازداری رفتاری
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 25
حجم فایل: 76
قیمت: 46239 تومان
بخشی از متن:
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 25
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
قسمتی از متن:
سیستم بازدارندگی رفتاری(BIS)
بازداریرفتار به معنای میزان حساسیت مورد انتظار نسبت به اضطراب، در زمانی است کهفرد تحت تاثیر نشانه های تنبیه قرار گیرد(مثلاً وقتی احساس می کنیم کاری را ناقص انجام داده ایم، احساس نگرانی می کنیم). ساختار اصلی مغز که بنای سیستم بازدارندگی رفتاری است، مدار سپتوهیپوکامپ، بخشی از دستگاه کناری استکه فعالیت چندین ساختار لیمبیک از جمله ناحیۀ جداری، هیپوکامپ، هستۀ اکومبنس، شکنج کمربندی، طاق (فورنیکس)، تالاموس، هیپوتالاموس و اجسام پستانی را شامل میشود. در حالیکه مدار سپتو هیپوکامپ مدار لیمبیک است که ارتباط با قشر مخ را نیز شامل میشود (کارور و وایت، 1994). سیستم بازداری رفتاری (BIS) حاصل فعالیت مسیرهای آوران نوروآدرنرژیک و سروتونیرژیک است. نوروآناتومی سیستم تنبیه رفتاری در نظام جداری هیپوکامپی، ساقه مغز، مدار پاپز و کرتکس حدقه ای پیشانی قرار دارد (هوینگ و همکاران، 2006).
دومؤلفه ی این سیستم شامل، اجتناب منفعل(اجتناب از تنبیه از طریق عدم فعالیتیا تسلیم) و خاموشی (متوقف شدن رفتارهایی که پاداشی در پی ندارد) می باشد(ویلسون[2] و همکاران،1990). فرض بر این است که این ساختارها موجب فراخوانی حالات عاطفی اضطراب، بازداری رفتاری، اجتناب منفعل، خاموشی و تجربه عواطف منفی می شوند و با نظام هایی که اضطراب در آن نقش دارند، همپوشی دارد. در نتیجه، سیستم بازداری رفتاری فعال با احساس اضطراب، نگرانیو نشخوار فکری مطابقت دارد.